Feb 9, 2016

OPINION: A po divorcohet Mulla Sula nga Zajevi

Edhe Sulejman Rexhepi, por edhe Zeglul Rexhepi duhet të dijnë fort mirë se politikë nuk mund të zhvillohet përmes injorantëve e bixhozxhinjve të kalibrit të Avni Rexhepi i njohur anë e mbanë Dërvenit si mik i ngushtë i Zeglulit dhe si truproje sezonale e Mulla Sulës. Një nga komentet ishte: “Lidhi zagjarët o Mulla Sulë”

Shkruan Zeqie Veseli

Sot, në disa portale të kontrolluar nga Sulejman Rexhepi, u botua një shkrim me titull “
ʺTendencat e kriminalizimit partiak të LSDM-sëʺ me autor Avi Rexhepin? Kush është ky farë autori totalisht anonim në shkrimet shqipe? Çka në të vërtetë përcjell në opinion dalja e tij simbolike dhe, çka po synohet përmes këtij shkrimi ?
Shkrimi është i një kalemxhiu shumë të fortë që do ta nderonte çdo intelektual që do ta nënshkruante atë. Por, ja që e paska nënshkruar Avni Rexhepi! Ky autor, për dijeninë e lexuesve që nuk kanë mundësinë të lexojnë komentet e shqiptarëve që e përcollën këtë shkrim, është në fakt truproje e Mulla Sulës, është mik i kafeve të djalit të Mulla Sulës, inspektorit Zeglul Rexhepit, dhe është, në fakt, një analfabet total që nuk di të lexojë e lëre më të shkruajë.
Avni Rexhepi në fakt është viktimë e luarjes bisht të Sulejman Rexhepit. Tashmë është momenti që të ndahet shapi prej sheqerit. Ose me BDI-në ose me LSDM-në, e cila madje sapo e instaloi ministrin e vet në Ministrinë për Punë të Brendshme, menjëherë, ditën e dytë, urdhëroi që t’i sigurohen truproje profesionistësh nga Drejtoria e 6.
Sipas të gjitha gjasave, arsyet e këtij rreblimi të familjes Rexhepi janë dy! E para, mbase për shkak se Zajev ia ka dhënë përgjimet një njeriu të pakujdesshëm i cili edhe di të shantazhojë, siç është Çaushi, i cili, sipas shpekulimeve qenka marr sidomos me paketimin e setit të përgjimeve për Mulla Sulën. Dhe, e dyta dhe më e mundshmja, shkrimi është i inspektorit të Sulejman Rexhepit, i cili, nga shkrimi del se na u paska ofenduar, për shkak se vendbanimet shqiptare ministri Spasovski nuk i viziton duke u prirur nga Zegluli dhe “stafi i tij” por nga kriminelët, hajnat dhe drogaxhinjtë. Këtë shkrim të porositur Zegluli e kamuflon me emrin e mikut të vet me të cilin nuk lënë shishe birrash pa i zbrazur kafiterive të Shkupit. Çuditërisht, meqë po i njifka fare mirë Zeglul Rexhepi këta përcjellës të Spasovskit, të cilët qenkan kriminelë, mbajtës të armëve pa leje si dhe drogaxhinjë, shtrohet pyetja se pse nuk i ka pastruar këta tipa duke i futur nëpër burgje? Apo, thjesht, tani e ka prishur ortakërinë me ta dhe si inspektor që është nis dhe i shantazhon!
Opinioni i vendit me javë më herët pat lexuar seri shkrimesh që dëshmonin për një kurorëzim të Mulla Sulës me Zajevin dhe për ofrimin e familjes Rexhepi për ta ndihmuar liderin e opozitës maqedonase duke ia hapur edhe një shtab LSDM-së. Çuditërisht, këtë ofertë e paska refuzuar ministri Spasovski dhe, si njeri i parë i policisë, pa dyshim që e di fort mirë se pse e ka tejkaluar këtë inspektor të familjes Rexhepi.

Edhe Sulejman Rexhepi, por edhe Zeglul Rexhepi duhet të dijnë fort mirë se politikë nuk mund të zhvillohet përmes injorantëve e bixhozxhinjve siç është Avni Rexhepi i njohur anë e mbanë Dërvenit si mik i ngushtë i Zeglulit dhe si truproje sezonale e Mulla Sulës. Një nga komentet ishte: “Lidhi zagjarët o Mulla Sulë”!  

No comments:

Post a Comment