Jul 1, 2017

Ibrahimi: Maskaradë e pelivanllëk, hipokrizi e demagogji!

Njëherë i dhanë sy mbyllurazi 67 nënshkrime për "Qeverinë Reformatore".
Pastaj u betuan dhe deklaruan, ligjet për shqiptarët (ligji për gjuhën shqipe, ligji për amnesti, ligji ...) e pastaj bëhet qrveria!
Tani si "qeveritar" na qenkën bërë trima dhe e paskan kërcënuar filan diplomatin, se do të dalin nga qeveria!
Tani si "qeveritar" kërkojnë të reflektojë pushteti gjyqësor, të ndajë gjyqësi të drejtë për shqiptarët, të vetë reformohet, të vetë depolitizohet, të vetë departizohet, të vetë profesionalizohet dhe vetëvetiu të bëhet pushteti gjyqësor edhe i shqiptarëve!
Po si kaq leht harroni, sa e sa familjarë, nëna, baballarë, fëmijë me zemra te djegura e të përvëluara presin drejtësi nga kjo "Qeveri Reformatore" !
Mjaft më qeverisje: "i thamë, na thanë"; "jo para, jo mbrapa zgjedhjeve lokale, jo brenda 100 ditëshit të qeverisjes"; "të relaksohet ambienti politik, po damtohet partneri politik maqedon"; "nuk na kuptojnë miqët nga perendimi"; "nuk është momenti dhe koha me i ngritë këto tema"; "kërkuam, na kërkuan, i kërcnuam, na kërcnuan"...!
A jeni, a sjeni "Qeveri"?
"Ju" administroni me vendin, bëjeni!. 


Autor: Orhan Ibrahimi, PDSH!

No comments:

Post a Comment