Translate

Saturday, July 1, 2017

Hotla, Ka ndihmuar në themelimin, ngritjen dhe ruajtjen PDSH-së! Hotla, Ka qenë, është dhe do të jet bastion i PDSH-së!

Hotla, Ka ndihmuar në themelimin, ngritjen dhe ruajtjen PDSH-së! Hotla, Ka qenë, është dhe do të jet bastion i PDSH-së!./Ditari.mk/
0 comments :

Post a Comment