Jun 12, 2017

Pse mungojnë donatorët shqiptarë për OH Hilal? (FOTO)

OH Hilal përmes faqes zyrtare të Bashkësisë Fetare Islame njofton opinionin e gjërë se aktivitetet e saj janë aq të shumtë saqë nuk mundet edhe hallë tu jep! Fatkeqësisht mediat e ndryshme shpalosën edhe fotografi nga aktivitetet e kësaj organizate humanitare, ku shihet qartë se Mustafa Dauti është duke i gënjyer qytetarët dhe opinionin përmes deklaratave të dhëna kinse është duke ndarë me tonelata ndihma për nevojtarët dhe skamnorët e vendit. Nga ajo qa kanë shpalosur disa media po vërtetojnë gënjeshtrat dhe keqpërdorimet e Mustafa Dauti me porosi të Sulejman Rexhepit i cili përmendet në çdo aktivitet si shkak i të siguruarit të ndihmave humanitare.

OH Hilal dhe Sulejman Rexhepi për opinionin e vendit dhe të diasporës shqiptare njihen si keqpërdorues dhe mashtrues të paparë deri më sot të të gjitha kontributeve gjegjësisht donacioneve të muslimanëve. Pas gjithë atyre keqpërdorimeve në veçanti me rastin e Hasanbegut ku u tretën me mijëra euro të muslimanëve të Shqipërisë, Kosovës, Luginës dhe të të gjitha xhamiave të vendit sigurisht se muslimanët e bojkotojnë këtë institucion (BFI) dhe organizatë humanitare. Nuk ka më ndihma nga bashkëvendasit, diaspora shqiptare, as nga Turqia si më parë, andaj e vetma shpresë e OH Hilal është Kozhuvçanka. Në të kaluarën kishte shumë donator për OH Hilal, por meqë kuptuan se kush janë keqpërduesit e donacioneve  atëherë përfundimisht bllokuan të gjitha donacionet.


No comments:

Post a Comment