Translate

Wednesday, June 28, 2017

Luan Tresi – Deklaratë pas përfundimit të takimit të Liderëve (VIDEO)

“Nënshkruesit e platformës janë deklaruar  se nëpërmjet platformës, do të avancojnë të drejtat e shqiptarëve në Maqedoni, dhe ne vendosë që të marrim pjesë në këtë takim, që më saktësisht të informohemi se deri ku është realizimi i tyre, dhe deri ku janë planet e tyre për të ardhmen”, tha Luan Tresi, nga PDSH.
Tresi shtoi se Partia Demokratike Shqiptare, do ta përkrah çdo iniciativë që është në favor të çështjes shqiptare në Maqedoni

0 comments :

Post a Comment