Jun 24, 2017

Kreu i PDSH-së, Menduh Thaçi uron Fitër Bajramin

Me rastin e festës së Fitër Bajramit, kreu i PDSH-së mbarë besimtarëve ua uron festën në fjalë:
“Uroj që sakrifica e agjërimit dhe ibadetet gjatë muajit të madhërishëm të Ramazanit të kthehen në mirësi, paqe e begati në shtëpitë dhe familjet tuaja.
Në emrin tim personal dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare të gjithë besimtarëve të fesë islame ua uroj festën e Fitër Bajramit duke ju dëshiruar shëndet të plotë, mirëqenie dhe mbarësi”.
Menduh Thaçi
Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare nderuar,

No comments:

Post a Comment