Jun 19, 2017

A po i dalin ndoresh Muftinitë Mulla Sulës

Në horizont po dalin plasaritjet e para më të theksuara në BFI-në e Mulla Sulës.
Relacioni Muftini e Kumanovës me këtë BFI është përplot me nebulozë. Muftiu Abedin Imeri që nga mbledhja e fundit e Rijasetit në të cilën Sulejman Rexhepi të gjitha anëtarëve (toptan) ua shau nënat dhe gratë, është në raporte që fare lehtë mund të eskalojë në përçarje.
Po kështu, kohë më parë Muftiu Imeri është provokuar prej Mulla Sulës dhe lavatriçes së parave të tij të pista, Mustafa Dauti, duke i kërkuar që të pranojë se ka marrurr ndihma prej Hilalit të Mulla Sulës 500 pako, ndërkohë që ia kanë dorëzuar vetëm 150 pako.

Sëkëndejmi, i irituar dhe i revoltuar tejmase, Muftiu Imeri, për inat të pseudoeprorëve të vet, shkon dhe kërkon ndihmë nga OH Merhamet, organizatë kjo shumë e afërt me Levizjen BESA, e cila me urgjencë i përgjigjet apelit të Muftiut duke i donuar në këtë Muftini dhjetra tonelata ndihma me rastin e muajit të agjërimit për muslimanët skamnorë të Kumanovës. Zoti e bekoftë OH Merhamet.

No comments:

Post a Comment