May 28, 2017

Shaqiri: A thu ku mbet Deklarata e Tiranës?!

Ish-komandanti i njohur i UÇK-së, Xhezair Shaqiri përmes një postimi në facebook ka shkruar se a thua ku mbet Deklarata e Tiranës e nënshkruar mes partive shqiptare .  A fituam apo na mashtruan edhe kësaj radhe me poste ministrore.
Ja pjesa tjetër e postimit:
E vetmja e mir e ksaj qeveris se re esht se vmro kriminele hiku ne humner
Deklarata pompoze e Tiranes u harua dhe nuk u realizua
Pozitive esht se elektorati nuk ngarend veq te zyret e bdi per punsime por edhe te lr pdsh dhe rdk
Simbas kendveshtrimit tim Besa dul ma fituese ne zgjedhjet e ardhshme sepse nuk pranoi te futet ne qeverin e re te kryeplakut dhe nuk i thej principet
Tani secili hugjum mbas lsdm bdi lr pdsh rdk tuj ngarend per punsimi
Platfor.a e Tiranes u harua dhe koti esht te vazhdosh te ndegjosh tupangjit e patriotizmit
Vetem interesi personal Esht i rendesishem ne ket qevwrin e re
Gara fillon nga java e ardheshme kush mashum ka fat te ofrohet afer funksionareve qeveritar per suksesin familjar.

No comments:

Post a Comment