May 21, 2017

Përçarje në BDI: Ish komandantët kërkojnë poste

Ish ushtarë të UCK-së dhe themelues të kësaj partie janë duke kërkuar që gjatë caktimit të ministrave dhe funksionarëve të BDI-së në qeverinë e re, fjalën kryesore ta ketë krahu ushtarak i partisë.

Na duhen njerëz si Hazbi Lika, Fatmir Dehari e Rafiz Aliti. Nuk na duhen matrapazë, as njerëz të korruptuar”, thonë ish ushtarët e U:K-së. Ata vazhdimisht janë duke kërkuar takime me kryetarin e BDI-së, Ali Ahmeti që të ja shprehin këtë qëndrim.
“Nëse lihet anash krahu ushtarak i partisë, BDI nuk do të ketë perspektivë”, thonë ish ushtarët.


No comments:

Post a Comment