May 30, 2017

Jakup Çoti nënkryetari i degës së PDSH-së në Kumanovë qëndroj fuqishëm në Partinë Demokratike Shqiptare (PDSH)

Ja demanti i tij: Unë Jakup Çoti e demantoj lajmin e publikuar nga portalet e aferta (Almakos) me Besen që bejnë keqpordorime e fotove.
Un qëndroj fuqishëm në Partinë Demokratike Shqiptare (PDSH). Ju lus mos të keqperdoret emri im dhe i famijes time. Me respekt Jakup Çoti . 

IMG_1885

No comments:

Post a Comment