Apr 30, 2017

Si e luste myftiu shqiptar Zotin për Gruevskin? (VIDEO)

Sylejman Rexhepi, myftiu shqiptar në Maqedonisë, e pati lutur zotin ta ruaj kryeministrin maqedonas në largim Nikolla Gruevskin.
Në një video të publikuar më 31 janar 2017, myftiu këtë lutje e bën në gjuhën maqedonase, njofton Klan Kosova.
“Ti lutem të lartëmadhëruarit, Allahut, Zotit në emrin tim dhe tuajin – Allahu ta bekojë kryeministrin Nikolla Gruevski”.

No comments:

Post a Comment