Apr 20, 2017

LR-PSHD, LSDM dhe VMRO bëhen bashkë

LR-PDSH e mbështetur nga LSDM ka votuar për shkarkimin e Kryetarit të këshillit komunal të Strugës, Abdulla Qazimovski, raporton SHENJA.
Nga LR PDSH kanë propozuar që përkohësisht me seancën të udhëheq këshilltari i LSDM-së Risto Qushko. Ky propozim i LR PDSH-së është mbështetur edhe nga VMRO-DPMNE dhe LSDM.
Për shkarkimin e Qazimovskit të përmbajtur kanë votuar nga VMRO dhe BDI.
Kryetari aktual i zgjedhur do të kryesojë me seancë deri sa të propozohet dhe të caktohet kryetari i ri.
Ende nuk ka propozim tjetër se kush do të udhëheq me këshillin komunal të Strugës. /SHENJA/

No comments:

Post a Comment