Apr 28, 2017

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi uron Presidentin e Shqipërisë Ilir Meta

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi realizoi bisedë telefonike me z.Ilir Meta, Presidentin e posazgjedhur të shtetit Shqiptar. 
Zoti Thaçi e uroi Zotin Ilir Meta me rastin e zgjedhjes në postin e Presidentit të Shqipërisë dhe shprehu besimin se Presidenti Meta do të kontribuojë në avancimin e standardeve demokratike si dhe do të promovojë politika të mirëkuptimit dhe dialogut jo vetëm brenda Republikës së Shqipërisë, por edhe në trojet tjera ku jetojnë shqiptarët.

No comments:

Post a Comment