Mar 15, 2017

Reagim:Rilindasit e Kamofluar!

Reagim ndaj komunikatës së Lëvizjes BESA- Studeniçan sa i përket funksionimit të deponisë Drislla, ka reaguar Regaip Mustafa nga Fshati-Batincë :  

I huaji nuk mund të bëhet zot i një vendi tjetër, por ka disa raste qëllim këqija ku shtiret si mik por ne vazhdimisht e lysim Zotin e themi O Zot na ruaj prej mikut sepse nga armiku ruhemi vet.
Cili do që e ka shkruar këtë tekst sdo ment se për dëmin që sjell deponia Drislla, ne kemi ngritur zërin madje kemi njoftuar Komunën e Studeniçanit, Qytetin e Shkupit, kemi pasur takime ballore me drejtuesit e deponis por e gjitha në këtë Shtet është e kotë. Por skemi pushuar edhe sot e kësaj dite.
Po këto maskara që na hiqen si engjuj por me veti djallëzore nuk mund ti quajmë ndryshe veç se shejtan në petkun e një njeriu.
Këta kur ishin në rradhët e të tjerëve në heshtje e admironin një gjë të këtillë e sot kur janë të ”katapultuar” ke ky subjekt për të fituar pike politike me ne sillen ”her me kulaç e her me kërbaç”
U shtiret edhe më herët per një hap si ky po kush ju besoi sepse këto veprime i keni nga interesi jo nga zemra.
Prandaj politikat tuaja për të krijuar urën e bashkimit shpesh hasin në vështirësi dhe janë shterpë e vdesin por sa hidhën në opinion.
Ndoshta gjuhën e komunikimit e keni të ëmbël, por gjuha trupore kundërshton vet qëllimin tuaj dhe nxjerr në pah ligësine tuaj, keqpërdorimin e rasteve kur duhet ngushëlluar njeri-tjetrin e kjo prodhon regres e disfatë.

No comments:

Post a Comment