Mar 15, 2017

Ibrahimi: Ali Ameti njeri hipokrit

Orhan Ibrahimi  i PDSH-së në profilin e tij për paraqitjen e dobët të kreut të BDI-së, Ali Ahmeti shkuran: A jeni duke e përcjellur Ali Ametin ("kryeplakun") ne tv 21 ?
Duhet të turpërohemi kush na përfaqëson !
E mija herë turp për këto të ashtuquajtur lider partie që i dhanë legjitimitet që të flasë në emër të shqiptarve.
E amnestuat dhe e falët për të gjitha gjunahet, krimet, hajnit, plaçkitjet, burgosjet, vrasjet dhe të gjitha zullumet që ka bërë ky njeri për 15 vite.
Njeri hipokrit, njeri tërësisht i paaftë, e vetmja aftësi e tijë e theksuar është dinakëria e pistë, e që po na flet në emër të legjitimitetit të popullatës shqiptare.

No comments:

Post a Comment