Mar 29, 2017

Dauti: VMRO dhe LSDM kundër shqiptarëve, PDSH nuk do e mbështet Talatin për Kryeparlamentarë (VIDEO).

Bardhyl Dauti: VMRO dhe LSDM kundër shqiptarëve, PDSH nuk do e mbështet Talatin për Kryeparlamentarë (VIDEO)./Ditari.mk/

No comments:

Post a Comment