Feb 17, 2017

Pse Ali Ahmeti i fiksuar nga bombat dhe po i përmend shpesh ato?! (VIDEO)

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti së fundi përmes mesazheve të tij vazhdimisht ka përdorur “bomba”. Ai edhe në ceremoninë e djeshme në shënimin e 16 vjetorit të luftës së UÇK-së e tha këtë.
“Të gjitha gjërat janë duke u analizuar. Mendoj qe në të ardhmen do të ketë një përgjigje konkrete. Këto janë çështje të cilat bisedohen në kuadër të partisë por unë ju siguroj se aty bomba atomike nuk prodhohet” tha Ahmeti.
Ndërsa disa ditë më parë këtë e kishte nënvizuar edhe në një nga intervistat e tij televizive.
“Në këtë situatë duhet të jemi të dobishëm që mos të pësojnë asë shqiptarët as maqedonasit dhe kështu vendosa që të takojë Ivanovin. Veprova me kokë të ftohtë, por ka situata që veprojë me kokë të ftohtë dhe zemër të zjartë. E lash një bombë pa fitil dhe fitilin unë e di ku është. Për mua me rëndësi është kush bën 61 deputëtë dhe kush i del zot situatës”, ka thënë Ahmeti në Zig zag në Tv Art.
Po ashtu një vokabularë i tillë ishte edhe në takimin tek presidenti Ivanov. (INA) 

No comments:

Post a Comment