Jan 21, 2017

Vëllau i Ismet Jasharit-Kumanovës i “futet” në oborr Ali Ahmetit (FOTO)

E enjte, 19.01.2017, Ora; 15:31
Sot isha ne Zajaz (Murat Jashari)
Mbrapa meje eshte shtepia – villa e te korruptuarit Ali Ahmetit, pronari i Companis se bizneseve – BDI.
Te korruptuarit kurre nuk mendojne per popull e Atdhe dhe nuk kane as kombe e as fe!
(Status i Murat Jasharit në fb) 

No comments:

Post a Comment