Dec 15, 2016

Pritet prononcimi i Sulejman Rexhepit se kush duhet të themelon Qeverinë e re

Zgjedhjet e kaluara Sulejman Rexhepi ishte i pari që i uroi fitoren kreut të BDI-së, Ali Ahmeti edhe atë me padurim duke dërguar telegram urim. Në telegramin zyrtar të dërguar në emër të BFI-së theksohet urimi në adresë të kreut të BDI-së dhe siç nënvizohet fitorja historike në zgjedhjet e 27 prillit 2014. Meqë ishte tejet i kujdesshëm Sulejman Rexhepi për zgjedhjet e kaluara, andaj pse është në heshtje akoma deri më tani meqë u bënë mbi 5 ditë. Sulejman Rexhepi në zgjedhjet e kaluara parlamentare kishte llogaritur veten se është kompetent që të vërteton se kush është fitues i zgjedhjeve dhe tani pritet që të prononcohet se kush duhet të themelon Qeverinë e re në Maqedoni./fokusi/No comments:

Post a Comment