Dec 10, 2016

Mos shisni votën BDI-së për 1.000 denarë

Qindra mesazhe kanë përfshirë rrjetet sociale që qytetarët të shfrytëzojnë votën e të lirë, pa presione dhe shantazhe. Një mesazh prej tyre ishte që mos të shitet vota për 1 mijë denarë. Një skandal i tillë shpërtheu mbrëmë në Kavadar, kur një parti e caktuar ishte lëshuar në gjah për blerjen e votave. Njëllojë dyshime të tilla janë shfaqur edhe në Kumanovë dhe Shkup, ku një parti e caktuar po blenë vota për 1 mijë denarë.

No comments:

Post a Comment