Dec 15, 2016

Molla Sula në gjumë, ndërsa bota në këmb për gjenocidin në Alepo

Faqja të gjithë për çlirimin e BFI-së nga Sulejman Rexhepi kanë prezentuar një minivideo ku kanë shpalos jetë e Kreut të BFI-së se si më shumë i kushton kujdes ushqimit, mishit e sefave se sa të bënë një punë njerëzpre mbi popullin e pafajshëm që po vritet për çdo ditë në Siri e në veçanti në Alepo. Gjatë këtyre ditëve po thuajse nuk mbet njeri që nuk dënoi gjenocidin që po përjeton ky popull duke përfshi fëmij, gra, pleq, të sëmurë, burra, përpos Sulejman rexhepi që nuk tha një fjalë të vetme. ''Sulejman Rexhepi as një fjalë të vetme nuk e tha për popullin e Alepos
Molla Sula i BFI-së nuk e hapi fare gojën për popullatën civile të pafajshme të Alepos që po mbyten dhe vriten për çdo ditë nga dora e të çmendurit diktator, Bashar Asad!
Çfarë njeriu mund të jetë ky Molla Sula kur mendon vetëm për barkun e tij dhe të familjes të e mbush me mish....ja në vazhdim shihni dhe vetë ju gjykoni se sa meriton ky njeri me i udhëheq muslimanët....!''  

No comments:

Post a Comment