Dec 30, 2016

Hasanbegasit thonë se asnjëherë nuk kanë takuar Mustaf Dautin dhe se gjithnjë kthehen të mashtruar

Banorët e Hasanbegut janë nga më të shqetësuarit meqë po futemi në kohët e ftohta të dimrit dhe kushtet për jetë solide janë duke u munguar. Muaj pas përjetimit të katastrofës natyrore ata ende nuk i kanë plotësuar nevojat dhe kushtet për të banuar të qetë në shtëpitë e tyre, andaj sytë e tyre janë në drejtim të BFI-së meqë këto të fundit kanë dëshmuar se kanë marrë para nga vendet e rajonit dedikuar për vëllezërit e tyre që përjetuan vërshimet. Sulejman Rexhepi i BFI-së kishte deklaruar se para nga Bashkësitë e rajonit janë grumbulluar për Hasanbegun andaj edhe priten që të dorëzohen. BFI dhe OH Hilal muajve më parë grumbulluan para nga besimtarët e vendit nëpër të gjitha xhamait e vendit, njëashtu para dhanë edhe besimtarët nga Kosova, Shqipëria, Presheva, Bosnja etj., por deri më tani nuk kishte ndonje pronocim mediatik nga Sulejman Rexhepi dhe Mustaf Dauti se paratë e grumbulluara janë ndarë në Hasanbeg. Hasanbegasit shkojnë pa ndërprerë në BFI dhe zyret e OH Hilal por ata gjithnjë thonë se kthehen duarbosh dhe se Mustaf Dauti aspak nuk paraqitet kur ata shkojnë në zyrat e OH Hilal.

No comments:

Post a Comment