Dec 10, 2016

Ekskluzive: BDI HUMB LUFTËN NË POLITIK, TANI PËR TA MBULU TURPIN BËNË LUFTË ME FACEBOOKA

Shumë bomba deri më tani janë shpalosur ku kanë treguar fytyrën e vërtetë të kreut të BDI-së, Ali Ahmeti dhe të figurave të tjera të partisë si Musa Xhaferi, Izet Mexhiti, Abdulaqim Ademi, Blerim Bexheti, Beqir Hasani, Teuta Arifi, Ermira Mehmeti etj. Por, kjo që dëgjuam ditëve që po kalojmë është bomba më e madhe dhe skandali apokaliptik kur Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi tallen me Kuranin, librin e shenjtë të muslimanëve. Edhe vetë fuksionarët e BDI-së bashkë me krerët e tyre kanë kuptuar se kjo tallje është turp për ta dhe se persona të tillë duhet zhveshur nga gjitha detyrat dhe funksionet sa më parë dhe se kjo parti politike duhet të reformohet sa më shpejt që nga baza nëse don të mbijetoj. Tani BDI e ka të ditur se luftën për pushtet e ka humbur dhe për ta mbuluar turpin dhe skandalet e tyre po bëjnë luftë me profile të facebookave të qytetarvëve të cilët ndjehen të turpëruar për veprimet e Ali Ahmetit, Musa Xhaferit dhe të tjerëve, mbi të gjitha ndjehen të turpëruar që këta persona ta drejtojnë edhe më tej popullin. BDI drejt shkatërrimit të tërësishëm si nga skena politike po ashtu edhe nga shoqëria! ''Mallkimi do i kaplon tmershëm krerët e BDI dhe përkrahësit e tyre''- kështu na mësojnë parimet fetare për ata që tallen me librin e shenjtë-Kuranin. Nga fotoja do të shihni emrat e atyre që luftojnë facebookat e qytetarëve dhe gjithashtu me çfarë adresash. 

No comments:

Post a Comment