Dec 11, 2016

Dizhon, shtetas të Kosovës kërcënojnë votuesit

Jo zyrtarisht, se në rrugën “Dizhon”, të paktën 4 persona, 2 nga të cilët nga Kosova, kanë kërcënuar votuesit që shkonin për të kryer të drejtën e tyre të votimit, duke i agjituar për një parti të caktuar. Personi që ka denoncuar rastin, gjithnjë sipas burimeve jo zyrtare, ka pasur edhe armë me vete, duke ia treguar votuesve, si formë kërcënimi. Kontrolli i brendshëm i MPB-së, në disa raste, se si policë, pa lejen e ministrisë, kanë dhënë edhe urdhra, sipas qejfit të tyre. Edhe këto denoncime, janë duke u verifikuar. Për më shumë, ALSAT ka dërguar pyetje pranë ministrisë së Brendshme, dhe shpresojmë se ato do të zbardhen në konferencën për shtyp të MPB-së, për të cilën do t’ju njoftojmë në edicionin e ardhshëm./Alsat-m

No comments:

Post a Comment