Translate

Saturday, December 3, 2016

Autoblindat sigurojnë Ali Ahmetin në Kumanovë, si Daçiqin në Graçanicë

Autoblindat që “pushtuan” Kumanovën sonte në mbrëmje, nuk kanë qenë për aksion policor, por kanë siguruar ardhjen e kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti në këtë qytet, thonë për Gazetën Lajm burime shqiptare nga SPB në Kumanovë. Për shkak se është “persona non grata” për shqiptarët e Kumanovës, Ahmetin e kanë siguruar forca të mëdha policore me armatim të rëndë. Autoblindat kanë qenë të pajisura edhe me gulinovë. Skenat e ardhjes së Ahmetit në Kumanovë ishin të ngjashme me skenat e ardhjes së Ivica Da;iqit dhe zyrtarëve tjerë serbë në Gra;anicë, ose në qytete tjera të Kosovës.
Para më shumë se dy javëve kumanovarët “dashurinë” dhe “mikpritjen” për Ali Ahmetin e manifestuan duke gjuajtur me gurë kolonën ku ishte vetura e Ahmetit dhe shoqëruesve të tij me ç’rast disa prej atyre veturave ua thyen xhamat. Ndryshe, prezenca e autoblindave policore, më herët shkaktoi shqetësim te kumanovarët, të cilët menduan se mos po përsëriten ngjarjet e 9 dhe 10 majit. Ata dërguan fotografi te Gazeta Lajm, duke na lutur që për këtë prezencë policore ta njoftojmë OSBE-në dhe ambasadat në Shkup./Lajmpress

0 comments :

Post a Comment