Nov 28, 2016

SULEJMAN REXHEPI I LINDUR PËR TË TRADHËTU, TANI EDHE 28 NËNTORI-N!

Sulejman Rexhepi nuk është rastësisht që gjindet në shënjestër të ktitikave nga populli musliman dhe në veçanti nga shqiptarët që janë pjesë e Komunitetit Mysliman të Maqedonisë, kësaj rradhe kritika ndaj tij po ashpërsohet për shkak të mos respektimit të ditës së pavarsisë së popullit shqiptarë. Ai po kritikohet për faktin se në opinion paraqitet si patriot i madhë, ndërsa në fakt është ky njeri që ‘’drejton’’ këtë institucion nuk respekton këtë festë. Ja çfarë publikon faqja ‘’Të gjithë për çlirimin e BFI-së nga Sulejman Rexhepi’’ duke argumentu edhe me foto: 
‘’Sulejman Rexhepi u shit këtyre viteve se është partiot dhe kombëtar i madh duke bë bile edhe POSTERA në prapavij me flamurin kombëtar! E kaluara e tij dhe aktualja nuk kanë asnjë lidhje me kombin, athdheun dhe fenë! E kaluara e tij dihet fort mirë se ai ishte shumë në lidhje të forta me pushtetin monist dhe një gjë të tilë edhe ai personalisht e pranon në shkrimet e tija kohë më parë të botuara në ''MEMOARE''. Lidhja e tij shpirtërore me shokun TITO ishin në nivele të papërshkruara saqë hoxhallarët ndërkohë kanë vërejtur se ai e donë më shumë TITO-n se sa Muhamedin a.s.
Sulejman Rexhepi për t'i kontribu komunizmit dhe sistemit komunist ai ka bërë shkrime të tilla ku ka ftuar për vëllazërim-bashkim. Tema të tilla ka mbajtur edhe në seminare të Bashkësisë Islame në të kaluarën të cilin teks bile e ka publikuar në TAKVIMIN e vitit 1987 ( të cilin tekst do keni mundësi ta shihni më posht përmes publikimit të fotos)! Paramendoni këtë zemër komunisti që ka në shpirt shokun TITO të del SOT dhe të na shet kopalla patriotike.
28 Nëntori është dita e flamurit dhe pavarësisë së popullit shqiptar dhe kur mbarë shqiptaria kremtojn këtë festë, Mulla Sula është duke punuar dhe nuk i han palla për '' Ditën e flamurit''. Sulejman Rexhepi sa i pa ndershëm që është me flamurin dhe institucionin fetar tregon sot kjo fotografi nga BFI ku nëpunësit dhe muftijte bëjnë CHEKIN! Mulla Sula dhe Flamuri kombëtar dy gjëra që asnjëherë nuk mund të jenë bashk sot e NJË MIJË VJET! Sula ishte dhe mbetet komunist, ndërsa flamuri kombëtar një element që kurrë nuk shuhet nga zemrat tona dhe mbi të gjitha japim jetën për të.
Sulo nuk është patriotizëm vetëm të bësh foto me flamur, por ta respektosh e të punosh...Krejt bota e di se ti ke respektu dhe ke punu për një flamur tjetër, atë të jugosllavisë, bile e dimë që ti ke vendos të festosh nesër, 29 nëntorin!’’/fokusinews/

No comments:

Post a Comment