Nov 27, 2016

Plas gallata në rrjetet sociale me 24 karatshin dhe sahatxhiun ROLEX

Gjatë këtyre ditëve pjesë e talljeve nëpër rrjetet sociale ishin mjaft funksionarë të BDI-së filluar nga Ali Ahmetin, Musa Xhaferi, Nevzat Bejta, Blerim Bexheti, Izet Mexhiti, Artan Grubi etj. Por, karikaturave nuk pati mundësi t'u shpëton as Sulejman Rexhepi i BFI-së, ku ky i fundit pos që takohet me krerët e BDI-së nëpër zyra kinse bashkëpunojnë, këta persona nuk ndahen as në kohën e lirë bile duke bërë sefa çajtoreve. Funksionarët e BDI-së dhe Sulejman Rexhepi shoqërohen vazhdimisht me qëllim të bindin popullin se janë struktura kombëtare dhe atdhetarë të mëdhej. Ja kjo foto ju flet për 24 Karatshin e BDI-së dhe Sahatxhiun ROLEX të BFI-së se këta nuk kanë asnjë vlerë pos vlera të shkatërrimit dhe shitjes së interesave kombëtare. Se pse në rrjetet social janë bërë pjesë e shakave publike flasin shumë fakte duke u nisur nga BIFTEK Partia dhe deri tek bekuesi i Gruevskit bartë orë Rolex 35.000 euro, ndërsa paratë e muslimanëve që i kanë dorëzuar për vërshimet në Hasabeg akoma nuk i ka ndarë tk të përmbyturit!

No comments:

Post a Comment