Nov 30, 2016

Molla Sula mbeti me një grup të vogël hoxhallarësh për ta ndihmu BDI-në

Bashkimi Demokratik për Intergim ka filluar të gjunjëzohet para dwështimeve të veta dhe sigurisht faj tejet të madh ka Sulejman Rexhepi i BFI-së që keqpërdor hoxhallarë dhe institucionin e BFI-së për çështje politike vetëm e vetëm që të pastron borxhin që ka ndaj krerëve të BDI-së. Sulejman Rexhepi ka angazhuar struktura të tëra hoxhallarësh në shërbim të BDI-së, por se hoxhallarët as që ia varin veshin Sulejman Rexhepit kur bëhet fjala për partitë politike meqë shumë prej tyre bëjnë aktivitet dhe marrin pjesë nëpër tubime partiake në kampanjën parazgjedhore. Hoxhallarët shihet se ikin nga BDI-ja dhe Sulejman Rexhepi për shkak se këtë parti dhe këtë njeri po i zë mallkimi i popullit dhe sigurisht se strukturat fetare doemos për ta ndryshu gjendjen e popullit po u bashkangjiten partive tjera politike. Sulejman Rexhepi mbeti me një grup të vogël hoxhallarësh dhe sigurisht që BDI po fundoset në këto zgjedhje  bashk me kryehajdutin e BFI-së./fokusi/

No comments:

Post a Comment