Nov 29, 2016

Molla Sula i BFI-së po ia largon BDI-së simpantizantët!

Sulejman Rexhepi i Bashkësisë Fetare Islame viteve të fundit nuk i ndalte drekat dhe darkat me shefin e BDI-së Ali Ahmetin. Kjo miqësi interesi u vërejt edhe më shumë në prag të zgjedhjeve bënin sefa nëpër lokale antike fshatrave të Dërvenit. Kjo afërsi e madhe si duket po i kushton shumë Ali Ahmetit dhe BDI-së ngase urrejtja është edhe më e madhe me paraqitjen publike të tij me Sulejman Rexhepin. Kreu i BFI-së akuzohet nga teologët si keqpërdorues i detyrës dhe të hyrave publike në këtë isntitucion fetar dhe mbi të gjitha urrejtja ndaj tij është për shkak të ''Bekimit të Nikolla Gruevskit''. Ky realitet u vërejt sot në Kondovë ku Bashkimi Demokratik për Integrim pësoi debakël të pa imagjinueshëm. Sipas raportev nga terreni thuhet se:'' Paraprakisht kuadrot e BDI-së në komunën e Sarajit u përkujdesën të lironin më herët edhe fëmijët nga shkolla për të mbushur sallën ku mbahej takimi i BDI-së, dhe pse njerëzit u ftuan shtëpi më shtëpi, funksionarët e partisë së Ahmetit pësuan fiasko të vërtetë.'' Burime të sigurta brenda kampit të BDI-së kanë njoftuar se kjo që i ka ndodhur sot BDI-së në Kondovë është zhgënjimi më i madh në histori të partisë.'' Gjithashtu raportohet se mezi janë grumbulluar afro 10 persona. ''Mezi se e pritën 8 persona. BDI mori përgjigjen më të mirë se nuk është e dëshiruar në Kondovë, se banorët e Kondovës e dënojnë kriminalitetin dhe amoralitetin e BDI-së. Kondova ia dha sot përgjigjen BDI-së se çfarë do të pësojë më 11 dhjetor. Kondova nuk i duron dot tradhëtarët e shqiptarëve....''- deklarojnë burimet tona gazetareske.

No comments:

Post a Comment