Nov 30, 2016

Komandant Cakalli: Unë jam me Sllupcanin, Kalanë e pa mposhtur të Karadakut

Avdil Jakupi – Cakalli
Unë jam me Sllupcanin, kalanë e pamposhtur të Karadakut. Më fal kombi im, zuzaria dhe lypsaria, nëncimi de tradhtia më coi të përkrah një parti politike… Shumë e dashta Shqipërinë e lirë, por dështimi i politikës shqiptarëve dhe Loja e Zaevit që don të marr vota shqiptare më bën të votoj për herë të parë dhe haptas “Aleancën për Shqiptarët”, votën time ja jap Sllupcanit, kalasë së pa mposhtur!!! Pas 13 viteve burg. (ina-online.net)

No comments:

Post a Comment