Nov 27, 2016

Edhe në Çair shqyhen posterët e BDI-së (Foto)

Mëngjesin e këtij 28 Nëntori të madh, është vërejtur një revoltë e madhe në pjesën shqiptare të Shkupit. Dita në komunën Çair ka gdhirë me shumë postere të shqyera të kandidatëve të BDI-së, partnerëve besnikë të VMRO-së. Shqiptarët e kësaj komune në këtë mënyrë si duket po paralajmërojnë dënim të fuqishëm më 11 dhjetor për ata që komunën Çair, e cila më herët ishte pjesa më elitare e e Shkupit, e shndërruan në një geto dhe sinonim të kaosit urban. /Lajmpress/ 

No comments:

Post a Comment