Oct 26, 2016

Sulejman Rexhepi në aksion me BDI për marketing politik(FOTO)

Xhamia në  Lagjën e Fushë  Tophanës si duket bëhet temë kyçe për BDI dhe BFI vetëm kur kemi zgjedhje në Maqedoni. Vendi ku u hodh gurthemeli i kësaj xhami gati dy vite qëndron i zbrazur dhe po keqpërdoret vetëm për marketing politik në favor të BDI-së. Herën e parë u hodh gurthemeli në muajin e Ramazanit të  vitit 2014 në  prag të  zgjedhjeve lokale, ndërsa tani shfrytëzohet për zgjedhje të  parakohshme parlamentare. Akoma pa kaluar 12 orë nëpër portale të ndryshme ishte në qendër të kritikave Sulejman Rexhepi në veçanti nga Shoqata Shqiptaro- Amerikane (SHSHA) me qendër në Çikago të SHBA-ve ngase është vë në shërbim të BDI-së  për zgjedhjet e 11 dhjetorit dhe se veprimet e tija janë në drejtim të gabuar meqë besimtarët musliman janë anëtarë të të gjitha partive politike dhe jo vetëm të BDI-së. Sulejman Rexhepi është i përfshirë në skandale të shumtë saqë shpëtimin e sheh vetëm tek BDI, andaj jo vetë m BFI-në, por edhe pronën e saj e ka vë në shërbim të politikës për qëllime individuale. Xhamia në Fushë Tophanë po keqpërdoret haptazi nga BDI dhe Sulejman Rexhepi për mashtrim elektoral për dy vite me rradhë. Kjo xhami qëndroi kështu ngase asnjë investitor nuk pranon të bashkëpunoj me kreun e BFI-së dhe atë të  Komunës së Çairit, Izet Mexhiti. Andaj, nëse këtë e bëjnë autoritetet Turke, këtë do e realizojnë drejpërdrejt duke kontraktuar vetë investitori me ndërtuesit turq. Kjo flet për refuzimin e investitorëve turq që të bashkëpunojnë me kryehajnin Sulejman Rexhepi dhe hijenat e tij në BFI.
No comments:

Post a Comment