Oct 25, 2016

"Sekretari i BFI-së", Agron Vojnika, anëtar i LGBT-së?!

Në shenjë të respektit ndaj Ramadan Ramadanit, teologut të mirënjohur që njëherit është ndër të vetmit që ju ka dhënë përkrahje pjesëtarëve të komunitetit të LGBT-së, Agron Vojnika që ia ka qejfi të prezantohet si sekretar i BFI-së, ka kërkuar që të bëjnë një foto të përbashkët! A mos ka ndodnjë lidhje edhe me adresën elektronike "Xhamia e Isa Beut"?!
Shkruan Haxhi Xhavit Isau

Këto ditë, Agron Vojnika, i njohur si gjyetari ekspert i derrave të egër, paska marrur pjesë në një konferencë ndërkombëtare ku është debatuar kundër terrorizmit dhe ekstremizmave të ndryshëm fetar. Në këtë konferencë Vojnikën na e paskan prezantuar si sekretar i BFI-së, kurse ky farë analfabeti as që ka bërë përpjekjen më të vogël ta demantojë këtë informatë jo të saktë. Nga ana tjetër, habit fakti se si BFI-ja e Mulla Sulës e delegon një person të tillë që të marrë pjesë në një konferencë ndërkombëtare ku debatohet kundër terroristëve dhe ekstremistëve. Le të na tregojnë ekspertët e BFI-së se si quhen njerëzit që natë e ditë rrinë me armë dhe që i përkrahin me mish e me shpirt kriminelët? Agron Vojnika është i dëshmuar si pasionant i flaktë i llojeve të ndryshme të armatimit! Ai mbanë armë të kalibrave të ndryshëm në makinë, mbanë në zyre, mbanë në brez, mbanë në shtëpi… Agron Vojnika është zëdhënës i kriminelëve dhe i horrave të BFI-së. Agron Vojnika dëshiron të tregohet si trim, sepse, këtë e paska pasur strategji për ta fshehur shpirtin e vet të vërtetë. "Sekretari aktual i BFI-së", Agron Vojnika, pas kësaj konference paska shprehur dëshirë që të bëjë një foto me njërin nga aktivistët më të shquar të shoqërisë civile, me hoxhën Ramadan Ramadani, i cili, dikur e një kohë, punësimin e vet e realizoi pikërisht në mënyrë kriminele, duke ia future revolën në gojë ish-myftiut të Shkupit Zenun Berisha. Është po ky hoxhë në xhaminë e të cilit u ushtrua dhunë rrugaçërie kundër deputetit shqiptar, tashmë të ndjerë, dhe për ç'gjë në procesin gjyqësor qe dënuar me kusht. Është po ky person i cili pastaj do ta hapë një adresë elektronike "Xhamia e Isa Beut", në të cilën do të postohen qindra shkrime kundër BFI-së së Mulla Sulës! A mos e lidhë ky aktivitet Agron Vojnikën me simpatizantin e tij, Ramadan Ramadanin! Kjo po por, e vërteta e paska edhe medaljen tjetër! "Sekretari i BFI-së", Agron Vojnika, paska simpati të veçanrtë ndaj Ramadan Ramadanit, sepse ky hoxhë, nuk qenka rob i parimeve të rënda islame, por përkrahës i komunitetit të lesbikave, gejve, biseksualëve dhe transfersitëve, LGBT-së.
Nuk ka asgjë të keqe kur secili e gjenë vendin e vet që i takon, por, e keqja qëndron aty se si, një injorant dhe një i trashë nga trutë nuk e demanton një lajm shumë shqetësues në të cilën ai quhet si sekretar i BFI-së, madje ky informacion, edhe më keq, botohet në faqen e BFI-së së Mulla Sulës. Nuk mund të thuhet se është ndodnjë gabim teknik apo gafë, sepse me sa dihet këtë faqe e menaxhon pikërisht pjesëtari më i ri i LGBT-së, Agron Vojnika. Mjer BFI-ja ku ka degraduar…

No comments:

Post a Comment