Oct 29, 2016

Përkrahje e fuqishme për PDSH-në nga Shipkovica (FOTO-LAJM)

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) dhe lideri i saj Menduh Thaçi të Premten në malësinë e Tetovës vazhduan me programin e takimeve me strukturat e partisë. Takimi qendror u mbajt në fshatin Shipkovic.
Kreu i PDSH-së Menduh Thaçi në fjalimin e tij mes tjerash deklaroi se shqiptarët si asnjëherë më parë janë në një situatë shumë të vështirë ekonomike dhe politike, dhe për këtë fajësoi politikën e mbrapsht të BDI-së, të cilët të kapur në krim e korrupsion legjitimuan plaçkitjen e organizuar të parave të shqiptareve, duke i lënë ata pa asnjë perspektivë./Ditari.mk/ 
No comments:

Post a Comment