Translate

Monday, October 24, 2016

Partia Demokratike Shqiptare, takim me aktivist ne Manastir, Resnjë dhe Ohër (FOTO-LAJM)

Partia Demokratike Shqiptare, takim me aktivist ne Manastir, Resnjë dhe Ohër (FOTO-LAJM)./Ditari.mk/ 0 comments :

Post a Comment