Oct 15, 2016

Molla Sula apo budallai plak STUPID 007

Diplomatet e huaj kur e shohin se vjen Sulejman Rexhepi me kater apo pese vetura luksoze dhe me shtate truproje, fillojne te qeshen me ze, dhe diskutojne me njeri tjetrin se ja po vjen ky budallai plak STUPID 007.
Me gjendjen qe mbizotron ne Bashkesin Fetare Islame jane te shqetesuara te gjitha perfaqesite diplomatike ne maqedoni.
Te gjithe jane te njoftuar se institucioni i bashkesis fetare islame eshte i stermbushur me narko diler, hajdut, budallenj, zinaqare, pijanec, dhe lloj lloj felliqesire te ndryshme, ndersa nuk mund te gjeshe edhe nje njeri me vlera morale dhe fetare.
Diplomat te huaj ndjehen te turperuar kur ne manifestime te ndryshme shteterore e shohin se si kreu i bashkesis fetare islame Sulejman rexhepi vjen i rethuar me gjashte a shtate bodyguard ne stilin e narko dilereve.
Te gjithe perfaqesuesit diplomatik dhe funksionaret shteteror fillojn te qeshin kur e shohin dordalecin plak sulejman rexhepin se si aktron ne stilin e filmave kauboj kur shfaqet me kater vetura luksoze te mbushura plot bodyguard.

Shikoni surratat e budallenjeve, dhe shikoni cirkuzllekun qe e ka mbuluar bashkesin fetare islame. Thuhet ne profilin Xhamia e Isa Beut
No comments:

Post a Comment