Oct 24, 2016

Cili është plani i BDI me 15 mijë aktivistët e paralajmëruar në terren

“15.000 aktivistë janë tërësisht të gatshëm t’i ndjekin orientimet dhe rekomandimet e Shtabit qendror zgjedhor dhe liderit Ali Ahmeti.”, theksoi shefi i shtabit zgjedhor, Bekim Neziri, gjatë shpalosjes së plani për fillimin e fushatës parazgjedhore.
Sipas shefit të Shtabit zgjedhor, BDI-ja edhe një herë po dëshmon se është një nga subjektet më të organizuara politike dhe është tërësisht e gatshme për këtë sfidë. (INA)

No comments:

Post a Comment