Sep 26, 2016

SEANCË E RE PËR RASTIN “KUMANOVA”

 Gjykimi i të akuzuarve për rastin e Kumanovës ka vazhduar edhe sot me dyer të mbyllura. Nga Gjykata njoftuan se në radhë ka mbetur edhe një dëshmitarë i mbrojtur, nga njësiti special, për të dëshmuar nga 42 sa ishin gjithsej. Për rastin e Kumanovës, 37 persona akuzohen për veprën terrorizëm. Më 12 maj të vitit të kaluar në Lagjen e Trimave në Kumanovë, një grup i armatosur u përlesh me forcat e sigurisë të Maqedonisë, ku u vranë 20 persona prej të cilëve 8 ishin policë dhe 12 të tjerë nga grupi i armatosur.

No comments:

Post a Comment