Sep 28, 2016

Kryetari i Studeniçanit, Azem Sadiku takoi Drejtorin e Misionit të USAID-it, z.Xhejms Stajn

Drejtori i Misionit të USAID-it, Amerikan z.Xhejms Stajn vizitoi kryetarin gjegjësisht Komunën e Studeniçanit, Azem Sadikun. Prefekti Sadiku ishte shprehur se: “Sot për ne dhe për qytetarët e Komunës së Studeniçanit ishte ditë e veçantë, sepse kishim nderin dhe knaqësinë që te kemi musafir Drejtorin e Misionit të USAID-it Amerikan z.Xhejms Stajn dhe drejtorin e Milieukontakt Maqedonija z.Sllavkovski.
Sot bashkërishtë lëshuam në përdorim proektin e përbashkët të Komunës së Studeniçanit me USAID-in Amerikan për sanimin e shtratit të lumit Meris dhe sanimin e stabilizimin e rrëshqitjes së tokës në Studeniçan dhe kanalizimin e ujërave atmosferik.”   


No comments:

Post a Comment