Aug 7, 2016

MPB: 15 persona e humbën jetën, ndërsa 6 rezultojnë të zhdukur nga moti i ligë mbrëmë

Gjithsej 15 persona e humbën jetën, ndërsa gjashtë rezultojnë të zhdukur nga moti i ligë që mbrëmë e kaploi Shkupin dhe rrethinën.
Siç njoftuan për MIA-n nga MPB, pjesa më e madhe e viktimave janë nga fshatrat Smillkovcë, Hasanbeg, Stajkovc dhe Haraçinë.
Më shumë detaje nga MPB paralajmërojnë gjatë ditës.

No comments:

Post a Comment