Aug 11, 2016

Komuna e Studeniçanit shpërndau ndihma në Hasanbeg

Aksioni humanitar i Komunës së Studeniçanit, “Për Hasanbegun kontribo edhe ti” ka përfunduar me sukses.
Mjetet e grumbulluara higjienike, ushqim, ujë të pijshëm, veshëmbathje dhe gjëra trë tjera të nevojshme për popullatën e njëjtë në mënyrë të organizuar gjatë ditës së mërkurë (10 gusht 2016) janë dorëzuar në shtabin e emërgjencës së Organizatës Humanitare “Kalliri i Mirëisë” në Hasanbeg të Shkupit.
“Shpresojmë që sadopak do të mundë të zbutim dhimbjen për dëmin dhe humbjet e mëdha që ka pësuar kjo popullatë. Zoti ju dhashtë durimin të gjithëve në veçanti atyre që kanë humbur më të dashurit e tyre”, thotë Burhanedin Nuhiju nga këshilli organizativ i Komunës së Studeniçanit. 


No comments:

Post a Comment