Aug 22, 2016

Azem Sadiku: Me Bismil-lah filluam asfaltimin e rrrugës për në fshatin Cvetovë

Kryetari i Komunës së Studeniçanit, Azem Sadiku sot ka filluar të asfalton rrugën për në fshatin Cvetovë, e cila ka gjatëse prej 3.5 km dhe gjërësi prej 5 metrash. Projekti që po realizohet në fjali dëshmon se Sadiku përmbush premtimin e dhënë qytetarëve dhe synon që të lehtësojë lëvizjen e qytetarëve të komunës që drejton. Në faqen e tij zyrtare qëndron: “Sot me Bismil-lah e filluam asfaltimin e rrugës së ndërtuar për fshatin Cvetovë. Rruga që po asfaltohet është e gjatë 3,5 km e gjerë 5 m. Është knaqësi e papërshkruar ndjenja kur po përmbushet një premtim i dhënë para qytetarëve.Falëmderoj Zotin e madhërishëm që po na mundëson të vazhdojmë të realizojmë punë të hajrit, me të cilat po ju lehtësojmë lëvizjen e lirë qytetarëve të komunës tonë.” 

No comments:

Post a Comment