Jul 15, 2016

Shkupi përkrah kryetarin Erdogan

Pas tentativave të Gylenistëve për grushteti dhe rrënimi nga pushteti AKP dhe kryetarin, Erdogan, reagimet erdhën gjithandej nëpër rajon dhe më gjërë. Edhe Shkupi doli në përkrahje të kryetarit Turk, Rexhep Tayyip Erdogan dhe institucioneve demokratike.

No comments:

Post a Comment