Jul 2, 2016

Mulla Sula kumbar i BDI-së tek presidenti Ivanov

Mulla Sula befasoi mbarë opinionin me pjesëmarrjen e tij në iftar tek presidenti Ivanov, kur dihet se edhe ky duke e ndjek vijën dhe politikën e BDI-së nuk e pranonte si president legjitim. Aq bindshëm i ndjekte udhëzimet e BDI-së saqë ia kontestonte legjitimitetin dhe e bojkotonte në çdo eveniment dhe organizim presidencial. A filloi një mision të ri tani Mulla Sula me direktiva të BDI-së për të afruar BDI-në dhe z. Ivanov?  Kjo është një nga pyetjet që mbetet të shohim tani e tutje nga zhvillimet politike në vend. Në iftarin e Ivanov Mulla Sula morri pjesë si përfaqësues i muslimanëve apo në cilësi të deleguari të BDI-së vetëm e vetëm për t’i thënë Ivanovit se BDI është plotësisht e pajtuar me veprimet dhe qëndrimet e tij. Në çfarë instrumenti u shndërrua Mulla Sula për intereset e BDI-së do të mësojm shumë shpejt, edhe pse dihet se edhe kreu i BFI-së gjithsesi se ka nevojë për abolim pas gjithë skandaleve që po prezentohen në opinion në adres të tij dhe djemve të tij.

No comments:

Post a Comment