Jun 20, 2016

Policia futet në fshatrat e Tetovës

Policia ka realizuar aksion në disa fshatra të Tetovës, me ç’rast ka zbuluar sasi të madhe të pajisjeve dhe materialeve tjera për organizimin e lojërave të fatit (kumarit), raporton “Lajm”. Pajisjet dhe materialet janë konfiskuar gjatë aksionit të përbashkët të policisë dhe Drejtorisë për të ardhura publike (DAP), në tre objekte në fshatrat e Tetovës, ka informuar zëdhënësi i SPB-së në Tetovë, Marjan Josifovski.
Kontrollet janë realizuar gjatë vikendit në objekte në Tetovë, Tearcë dhe Dobrosht, ku janë organizuar lojëra të fatit në mënyrë ilegale.
“Në tre objektet, pa firmë, pronarët e të cilëve janë identifikuar, janë gjetur dhe me vërtetim janë marrë 13 televizorë, gjashtë shtëpiza kompjuterësh, 8 monitorë, 4 tastatura, 3 aparate për lojëra me qen, po aq lexues të bar-kodeve, 4 printerë të vegjël, 3 mausë, 3 teledirigjues dhe një printer më I madh dhe një resiver. Po ndërmerren masa dhe aktivitete për pastrim të gjitha detaleve lidhur me punën e tre objekteve, kurse më pas kundër pronarëve të tyre do të ngriten padi adekuate sipas Ligjit për organizimin e lojërave të fatit”, deklaroi Josifovski.

No comments:

Post a Comment