Jun 4, 2016

Nisi ndërtimi i Kishës në Strugë, a do ta bllokojë Ziadin Sela?

Sapo nisi të ndërtohet Kisha në mes të Strugës ku ende nuk dihet nëse do të ketë ndonjë kryq si ai i Butelit apo jo. Nëse nuk do të ketë kryq gjigant nuk është nxitje fetare. Siç mësohet Kisha nuk ka leje ndërtimi dhe ende prona është në proces gjyqësor. Ndryshe muaj më parë BDI-ja e bllokoi një kryq gjigant në komunën e  Butelit.

No comments:

Post a Comment