Jun 22, 2016

Gjesti i Kombëtares ka “prekur” komplet Francën (FOTO)

Kombëtarja shqiptare ka bërë një gjest të mrekullueshëm.
Një tifoz francez ka ndjekur cdo stërvitje të Kombëtares shqiptare mesa duket për këtë gjest shumë domethënës ai është shpërblyer nga futbollistët e Kombëtares.
Ata e kanë pritur në fushë gjatë stërvitjeve, dhe tifozi francez është shprehur shumë i lumtur, i cili i ka falënderuar ata, duke ju thënë se e kanë bërë të lumtur. 

No comments:

Post a Comment