May 14, 2016

PROTESTA NË PRISHTINË

Mijëra protestues u mboldhën në Prishtinë për të protestuar kundër Qeverisë së Kosovës. Qytetarët u janë bashkuar AAK’së dhe NISMA’s për Kosovën për të kundërshtuar dy marrëveshjet e arritura me Malin e Zi e Serbinë.
Sipas zyrtarëve të AAK’së dhe NSIMA’s pritet që kjo të jetë protesta më e madhe e pasluftës.

No comments:

Post a Comment