May 10, 2016

Plaku i Sopotit: Më burgosni sërish të vdesë në burg (Video)

Sulejman Sulejmani thotë se Gjykata pret vdekjen e tij që në fund të fajësojnë atë për shpërthimin e minës.
“Po le të na mbyllin, ne burgun e mbajtëm edhe 2-3 vite e kryejmë, vec ta keni me dije se kështu me momentime nuk ka as bereqet as shtet, këta e bëjnë këtë rishqyrtim për ta zvarritur lëndën deri sa unë të vdesë dhe pastaj të ma lënë mua veprën”, është shprehur ai.

No comments:

Post a Comment