May 24, 2016

OPINIONE Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi po pengojnë dënimin e vrasësve të Komandant Shqiponjës

Shkruan: Lulzim Aliti
Përmes këtij shkrimi deshta publikisht të pyes Ali Ahmetin dhe bashkëpunetorët e tijë:
4 seanca gjygjësore u thirrëm për rastin e vrasjes së Komandant Shqiponjës dhe policija në të katër rastet ishte në pa mundësi ti sjellë kriminelët e kësaj vrasjeje!!!
Pse nuk po e lejoni gjykaten që të kryej punën e vet e vrasësit te denohen me denimin që e meritojn!!!
Pse po mundoheni që në mënyra të ndryshme ta cilësoni vrasjen si vrasje e çastit me qëllim që tia lehtësoni denimin vrasësve!!!
A mos vallë po frigoheni se do të del gjendja nga kontrolli dhe po shpaloseni ju si urdhërues të kësaj vrasje!?
Pse në seancën e fundit morën pjesë funksionarët lokal te BDI-së?
A mos vallë i pregadite ata qe ti dalin në ndihmë vrasësve!?
Pse vëllau i njërit nga vrasësve gjithashtu edhe ai me dosje kriminale ne Çeki gjithashtu edhe ai dikur kishte tentuar te kryej vrasje atje është ende drejtor dhe funksionar i juaji?!
Zemri Qamili ministri i punëve të brendshme dikur na kërcënoi në restoranin Euro Aktiva a mos vallë ishte paralajmrim që kjo do të na ndodhte?!
Pse prokurori nuk e cileson vrasjen si vrasje e parapregaditur ku janë 12 kamera në atë lokal dhe gjithcka është e qart se ajo ishte krim i organizuar!!!
Pse e solle vrasësin special të kryej misionin nga Fushë Kosova pa vendbanim në Maqedoni dhe e vendose kryetar dege në Kumanov?
Gjithçka është e qart e kuptojm edhe shtypjen që e bëni ne gjykat për ta mbuluar dhe që të mos ju ekspozojn vrasësit dhe të tregojn se porositësi i kësaj vrasjeje ishe pikërisht ti Ali Ahmeti në bashkpunim me Musa Xhaferin!!!
Komandant Shqiponja u vra për të mos vdekur kurr ai i qëndroi besnik popullit shqiptar të Kumanovës e dha një betim per Kumanov dhe i qëndroi besnik deri ne frymën e fundit!!!!
Lavdi jetës dhe veprës se Komandant Shqiponjës. 

No comments:

Post a Comment